Create Freight wagon

LOL <!– s:D –><img src="{SMILIES_PATH}/icon_e_biggrin.gif" alt=":D" title="Very Happy" /><!– s:D –>
I was sure… i found out my error into the blueprint…. was a + instead of a – <!– s:D –><img src="{SMILIES_PATH}/icon_e_biggrin.gif" alt=":D" title="Very Happy" /><!– s:D –>

This is the screenshot to prove it <!– s:P –><img src="{SMILIES_PATH}/icon_razz.gif" alt=":P" title="Razz" /><!– s:P –>
I have chosen this wagon because is incomplete so i can do all the tests i want without problem <!– s:) –><img src="{SMILIES_PATH}/icon_e_smile.gif" alt=":)" title="Smile" /><!– s:) –>
[img:2vprl7ml]http&#58;//utenti&#46;lycos&#46;it/brerepos/Centovallina/RailSim/BreRS006&#46;jpg[/img:2vprl7ml]

Hi.

Is it possible to export a freight wagon with the current RS exporter?

I have only been able to export the body of my test wagon, no wheels or bogies. I can see the body in the preview and select the wagon in the senario editor.

The one thing I noticed when I import the igs file for the sample wagon was that the body and bogies are at the same level in the hierarachy. With the current export I have not found a way to export a model like this.

Thanks

Aidan

Hi <!– s:) –><img src="{SMILIES_PATH}/icon_e_smile.gif" alt=":)" title="Smile" /><!– s:) –>
I’m doing the same thing with a small 2 axles freight wagon..
Until now i have exported it correctly.. bogie, axles.. everything is in order except that i have done something wrong into the blueprints so into RS isn’t working properly.. <!– s:D –><img src="{SMILIES_PATH}/icon_e_biggrin.gif" alt=":D" title="Very Happy" /><!– s:D –>

I suggest you to read the file 4.07 where there is the guide for the objects name scheme <!– s;) –><img src="{SMILIES_PATH}/icon_e_wink.gif" alt=";)" title="Wink" /><!– s;) –>

There’s a new version of the exporter available. I’d recommend trying it, and exporting with a new name. That forces the assett editor to rebuild things.

Hi <!– s:) –><img src="{SMILIES_PATH}/icon_e_smile.gif" alt=":)" title="Smile" /><!– s:) –>
In my case is only a blueprints error, because my wagon is visible into RS as a wagon object and not as scenery one <!– s:D –><img src="{SMILIES_PATH}/icon_e_biggrin.gif" alt=":D" title="Very Happy" /><!– s:D –> <!– s8-) –><img src="{SMILIES_PATH}/icon_cool.gif" alt="8-)" title="Cool" /><!– s8-) –>
The only problem i have is that i’m unable to snap it to the tracks in the same way as all the others Wagons… it’s time to to another check of the blueprint <!– s:D –><img src="{SMILIES_PATH}/icon_e_biggrin.gif" alt=":D" title="Very Happy" /><!– s:D –>

You must be logged in to reply in this thread.