Partial ACE creation

The missing files are all the textures files which are used by a specific group (outside body).

These textures are all new except for one.

It’s too bad, the wizard cannot find textures the way 3DC finds them. Can the wizard be improved ?

Hello,

I had no problem with the trainsim wizard. It always created the needed ACE files.
The bmp and tga files are in the project directory.

I removed most texture files for the outside of my model from the project directory (so when I loaded the model some textures were missing).
I put new ones (new names) in the project directory and used them in 3DC.

Now only the ACE files for the interior of the model are converted in ACE.
When I use the Scene Details plug-in, only the interior textures are listed.

I checked :
[img:vp9940qb]http://amabilis.com/forumattachments?a=tpcands=2396098374andf=7046019974andm=9746039974andr=3846039974#3846039974[/img:vp9940qb]
]http://amabilis.com/forumattachments?a=tpcands=2396098374andf=7046019974andm=9746039974andr=3846039974#3846039974]No ACE Textures Exported

but found nothing to help me.

Thanks in advance for your replies.

Hello DOM

The model is still looking for the textures that you removed. Restore the original textures with their original names and the model will load and export OK. After this, if you do want to remap the model to the new texture names, use the ‘Swap Texture’ addin.

Wayne

Thanks for your reply.

I put the old texture files in the model directory. Then I opened the model and exported : no change; still some missing ACE files.

Is the model missing textures from your Old ACE files now or the new ones you’re using to re-texture ?
You can also use the swap texture plug-in from Paul Gausden to change texture assignments for objects to a new texture file or even remove texture assignments from object groups. <!– s:) –><img src="{SMILIES_PATH}/icon_e_smile.gif" alt=":)" title="Smile" /><!– s:) –>

You must be logged in to reply in this thread.

5 posts
recent posts